Saya siarkan iklan nuffnang!

Wednesday, June 15, 2016

Alhamdulillah...rezeki 2016

Assalammualaikum

Alhamdulillah...Alhamdulillah...Alhamdulillah ...syukur pd Mu Ya ALLAH

Walaupun macam2 dugaan yg ditempuhi dari hujung tahun lepas, tetap ada sinarnya. Rezeki buat anak- anak.

Setelah berhempas pulas menyiapkan dokumen validasi dari tahun 2014, akhirnya...


Result sebenarnya dah tahu dalam bulan 11/ 2015, tapi tarikh pemangkuan dah ditetapkan dari 1/1/2016. Nasib baik tak kena pindah poli. Harap2 cukup setahun saja pemangkuan utk terima gaji penuh. Sementara tu dapatla elaun memangku.


Yang kedua...


Tak sangka dapat APC utk 2015, sbb biasanya buat keja senyap2 je tak kacau orang pun. Selalunya orang yg banyak cakap, rajin jumpa boss, selalu glemer yg dapat... tapi rezeki Allah yang bagi. Tapi tak pergi pun ke majlis anugerah sbb sibuk periksa semester pendek. Tahun ni majlis buat di poli Perlis.

***Buat post ni bukanlah utk membangga diri, tapi sebagai kenangan dalam perkhidmatan dan supaya sentiasa 'BERSYUKUR' dengan apa yang ada. Semoga terus bersemangat utk berkhidmat kpd negara.
posted from Bloggeroid

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)