Saya siarkan iklan nuffnang!

Monday, April 4, 2011

Kakak suka pak Nil

Entri spesel untuk syaurah. 
Sabtu malam hari tu astro ada siarkan siaran langsung tirai AF9. Mama & abah takde la follow sangat, tapi teringin sangat nak tau sape pengetua dia...Tapi kalo tak tengok pun takde masalah, esok-esok keluar juga paper@internet, konpem ada. Tapi disebabkan kakak kami bukak juga channel tu. Syaurah cukup suka ngan Pak Nil ni, especially dlm tom2 bak. kalo nampak banner Pak nil tepi2 jln tu, riuh mulut nak bagi tau semua orang.....alahai kakak...tp kita orang layan je la.

 Alih-alih pagi esoknye ( ahad ) bangun2 tido "mama nak anil..."  memula mama buat tak layan.."anil akak mana?" makin tinggi lak volume dia. Kalo tak layan dia suka pukul adik, trus mama on tv..carik la channel yg ada paknil..104 xde, 105 xde, 115 xde, 611 pun takde, jam pun awal lagi dlm kul 9.. kakak trus bising2..anil akak...anil akak... ( kalo ade jual kat kedai mama suruh dah abah beli )

Nak pujuk kemain lagi susahnye. "kakak, kan semalam pak nil dah kluar TV, hari ni dia tak bangun lagi. Kan semalam dia penat.. petang karang baru dia jaga" Syaurah pun angguk...paham kot hehe...trus layan citer karton. Ayat mama turut disokong abah yg memang berniat nak sambung tidooo
spesel untuk syaurah....macam-macammmm Aznil

5 comments:

Farah Shamsudin said...

bukan setakat anak2 kecil je suke.. fara pun suke juga.. Pak Nil versatile..!

waniewadec said...

aah...tp muka dia mmg awek muda la...baya abang2 je

kAmi dAn mEreKa!! said...

nak anil jugak,
keh keh =)

waniewadec said...

pegi la masuk minang, single lagi tu...hehehe

アヌム ちゃん~~ said...

suka paknil jugak.hehe