Saya siarkan iklan nuffnang!

Monday, January 31, 2011

cuti semester, tapi tak cuti

 Tarikh 31/2 hingga 4/2, adalah cuti mid-semester bagi pelajar2 politeknik seluruh Malaysia. Tetapi hanya untuk pelajar, pensyarah yang nak cuti, boleh apply cuti. memandangkan raya cina jatuh dalam minggu ni jugak. Time ni la masa untuk menyelesaikan kerja2 yang tertangguh. 
List mama: 
a. Semak segala test, kuiz, assignment, report bengkel dan sewaktu dengannya
b.melengkapkan kedatangan kelas & mengeluarkan segala surat2 amaran untuk subjek yg diajar
c.melengkapkan FRP-fail rekod pensyarah ( ala-ala buku rancangan mengajar )
d. kemaskini fail pelajar kelas softskill-latihan Industri sem depan
e. perancangan untuk kelab keusahawanan, buat checklist untuk beli barang ( tak tau nak ambik contoh dari mana)

Rasenya banyak lagi...untuk setakat 3 hari ni harap-harap 5 benda ni dapat disiapkan. Tapi kak Wan" my opismate awal-awal lagi dah goda ajak pi giant tengahhari  satgi...dugaannnn

1 comment:

Peninjau Dunia said...

kesian...hikhik...tengok je la org lain cuti ..