Saya siarkan iklan nuffnang!

Thursday, December 30, 2010

~esOk Cuti ...la~la~la~

congrate untuk semua pemain malaysia yg mengalahkan Indonesia dalam piala Suzuki AFF semalam.Dengan mata 4-2.  Rase best sangat...tapi ada rase terkilan skit, kalo malaysia boleh jaringkan satu lagi gol dipenghujung game lagi best...walaupun pun mama tak berapa minat bola, tetap nak tengok sebab Malaysia main.  Anugerah tukang sorak , tak lain jatuh pada mR opel !.. (sampai syaurah 'urut' dada...terkejut abah oiii!!). Anyway thanks again..sbb kan m'sia menang kita dapat cuti..hehe..  ;)

first syahmi masuk kolam...carik bola dulu

this is my ball

tengok je boleh...ambik jangan ye


dah cuti esok, tak yah pegi sekolah la anak-anakku, kita layan tv kat rumah, okay!

2 comments:

Huszaini said...

Comelnya anak-anak awak nih!!

waniewadec said...

tenkiu2,saya idamkan kembar, tapi dapt sepsang pun ok dah